Syskon på Nyföddfotografering – Stockholm

The swedish Family
Ida Björkman
Ida Björkman

Copyrights

Syskon på Nyföddfotografering – Stockholm

Nyföddfoto

Snabba, impulsiva, söta, bestämda och helt underbara syskon

Jag har själv 2 kiddos hemma i åldern 4 och 7 år. Jag Vet verkligen hur barn i denna ålder ibland bara kan få för sig att inte vilja medverka alls. -Även om det är massor av gos och pusskalas hemma. Därför är det extra viktigt att ni förbereder ert syskon så att när hen kommer till min studio är hen bra mycket mer trygg och nyfiken än annars.

Några av mina knep kommer jag gå igenom här men massor av mera finns i min Inför Guide som ni får då ni bokar mig!

  1. Prata om hur roligt ni ska ha tillsammans hos mig. Familjegos och lek tillsammans med sin nya bebis.
  2. Visa bilder på mig och dit ni ska.
  3.  Prata om mig ofta så det känns naturligt då ni väl är här. -Barnet vet mitt namn redan.

 Barn fungerar ju lite så att om något kommer tvärt så kan det bli surt – Stänga av tven bara rakt upp och ner utan att förbereda exempelvis. -Finns ingen ost till mackan. – Fel person som nattar. Förändringar är inte människan bra på i grunden och barn behöver trygghet och igenkänning mycket mera än vad en vuxen som fått träna på förändringar genom livet. 

Så oavsett om ert barn är jätte socialt och alltid vill vara med åp bild hemma så är det dumt att äventyra det här. Därför, läs guiden och involvera ert syskon ordentligt!

Alla kan bli blyga i början men det släpper rätt fort!

 

 

Här kan ni Boka Gravidfotografering

Här kan ni boka Nyföddfotografering

Här kan ni boka Bebisfotografering

Nyföddfoto

You might also enjoy

Arkiv
Kategorier

Blogginlägg

Gravidfoto

Sara – Gravidfoto

En virvlande lek I slutet av sommaren och man kunde känna de första kalla vindarna i mellan åt, det var då jag fick träffa Sara

Läs mer »
Bebisfoto Stockholm

Matteo på sin Bebisfotografering

Matteo – Bebisfotografering Stockholm En liten busfilur – Bebisfoto Lill filuren Matteo som var snabb med både grimaser och busiga leenden! Här stod syskonen för

Läs mer »