Nyföddfotografering Viggo Stockholm

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Nyföddfotografering Viggo Stockholm 1Nyföddfotografering Viggo Stockholm 2Nyföddfotografering Viggo Stockholm 3Nyföddfotografering Viggo Stockholm 4[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Detta med att vara Nyföddfotograf

Kan vara ett av de mysigaste yrkena ever.  3 timmar av mjukt shushande tillsammans med soft musik och en liten goklimp framför min kamera. Mmm som ett mindfullness och yoga pass. När bilderna är tagna har man träningsvärk i ryggen, svettig pga värmen i studion och så lycklig!

Jag får frågan ofta vilken session som är min favorit och då landar vi nog i nyföddfoto MEN att följa upp med en familjesession kan ligga i toppen också! Detta med att först få fotografera den lilla som nykläckt och sen igen vid 1 år. Den resan lixom! Mys!

Nej nu blir det det kaffe!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Bebisfotografering Stockholm Uppsala

En nyföddfotografering med Mrs Frankie går på ca 2-3 timmar. Vi tar en kopp kaffe, inväntar sömn hos den lilla, tar lite mysiga bilder på er tillsammans och bebisens utforskande blickar. När sömnen kommit fotograferar vi i de olika scenerna jag stylat i ordning inför ert besök och låter den lilla bestämma tempot. Ibland blir det fler vakna bilder och ibland sover den lilla rakt igenom. Det kommer gå bra oavsett och ni kommer få ett riktigt fint minne då er lilla vart fotograferad för allra första gången.

Nyföddfotografering Stockholm Uppsala

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Arkiv
Kategorier
Ida Björkman

Ida Björkman

Nyföddfotografering, gravidfotografering, familjefotografering, bebisfotografering