Nyföddfotografering Stockholm Uppsala – Hedvig

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Nyföddfotografering

Lilla goa Hedvig! Knappt veckan gammal och älskade värmen i studion. Mamma Erika och jag träffades i Maj för hennes gravidbilder. Minst sagt magiskt ljus den kvällen och det fortsatte att lysa om dem här i studion! Vilken vacker Duo!

Jag kan säga att jag är så mäktigt imponerad av dessa två krigare. När längtan efter ett barn är större än allt annat. Att få barn sätter ens prioriteringar i livet på snurr. Vad är viktigt och vad tror man är viktigt men egentligen helt meningslöst.

Många vänner och kunder till mig säger ofta – visst kommer vi kunna göra en masa saker även fast vi har barn? Mitt svar är alltid desamma – ja, självklart. Men ibland vill man inte göra det utan bara vara hemma/umgås med sin familj. Så egentligen är det inte att du gör mindre saker för det.. – Du har bara fått en Till sak att göra. Det tankesättet tycker jag är fint. Du gör inte mindre, du gör mer men viktigare.

Intresserade av en nyföddfotografering?

En nyföddfotografering hos mig sker med 1-3 veckors bebis. Detta för att fånga just hens första utseende. Detaljer som ögonfransar, händer, fötter och lanugohår dokumenteras och andra fina poser. Är ni nyfikna på mera kan ni läsa vidare här.

Arkiv
Kategorier
Ida Björkman

Ida Björkman

Nyföddfotografering, gravidfotografering, familjefotografering, bebisfotografering