Nyföddfoto med Nicole

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Nyföddfoto med Nicole 1Nyföddfoto med Nicole 2Nyföddfoto med Nicole 3[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Nyföddfotografering med Mrs Frankie

 

Denna vecka startade på bästa sätt och lilla Nicole hälsade på i studion tillsammans med Mamma, mormor och morfar. Första barnet är alltid lite speciellt och jag tycker det är så himla fint att just de den där osäkerheten då jag själv upplevde den. Men jag tror att många gånger måste man gå igenom den perioden för att senare i livet kunna säga – vi fixade det ju då, så det kommer gå bra nu också. Men så är det väl med allt nytt också iofs. Men det är fint vilket fall. Som när Bruno lärde sig skölja ur schampot utan att få shampoo i hela ansiktet och skrika helt hysteriskt.. 5 åring i sitt esse!

Hur som! Nicole är 4 veckor och vanligtvis tackar jag nej till just denna ålder då första utvecklingsstegen har satt in ordentligt. De märker SKILLNAD. Byta plats, byta kläder, röster och allt är mer påtagligt så klart vilket gör att många poser som man gör vid djupsömn inte gick att få till. MEN vi fick så många otroligt fina bilder på henne och fyllde galleriet lätt iaf! Anpassade oss efter henne och hur hon ville sova. Wrap och lite massage i pannan. Gotti!

 

Här kan ni läsa mera om mina nyföddfotograferingar[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Arkiv
Kategorier
Ida Björkman

Ida Björkman

Nyföddfotografering, gravidfotografering, familjefotografering, bebisfotografering