När ska man boka Gravidfotografering?

Ida Björkman
Ida Björkman

Copyrights

När ska man boka Gravidfotografering?

Gravidfotografering Stockholm

Boka tidigt eller sent?

Vanligtvis bokas mina gravidfotograferings tider upp 3-6 månader innan. Som nu i juni bokas September därför är det bra redan vid ultraljudet kontakta mig för att ha fler datum att välja mellan. Kontaktar ni mig närmare så finns det absolut en chans att jag kan boka in er men förslagen på datumen blir desto mindre. 

En gravidfotografering görs runt vecka 30-35 och tar runt 2 timmar. Den startar inomhus för den som önskar med lite mer hud nära bilder och sedan när solen börjat lägga sig så letar vi oss utåt mot fälten.

Vad gör vi om vädret är dåligt?

Vädret…De där vädret. Hålla tummarna.. Väderdagarna blir ibland inte lika många som vi kanske skulle önska och därför tar jag inte in lika många utomhus fotograferingar som förut då jag vill ha lättare att hitta en ny dag ifall det regnar eller något händer som gör att vi behöver flytta sessionen. 

Just den veckan som ni bokar mig förväntar jag mig även att ni är mer flexibla så att vi kan få bästa förutsättningar om solen är bäst en annan dag. 
Tillsammans ser vi till att fylla era väggar med magi!

 

Här kan ni läsa mera om Gravidfotografering

You might also enjoy

Arkiv
Kategorier

Blogginlägg

Nyföddfotografering med Mrs Frankie utanför Stockholm och Uppsala

Sandra R med sin 3de

När den lilla 3an anländer och kidsen är all over! Magiskt! Ni kanske känner igen Sandra från några av mina gravidbilder. Här är det blogginlägget

Läs mer »
Familjefotografering med familjefotograf Mrs Frankie utanför Stockholm Uppsala

Frida – Med nya krafter

Frida. Ibland träffar man en person som de känns som man träffats förut. Vi skulle ses på både gravidfoto och sen nyföddfoto. Sen vart vart

Läs mer »