När ska man boka Gravidfotografering? | Stockholm

Ida Björkman
Ida Björkman

Copyrights

När ska man boka Gravidfotografering? | Stockholm

Gravidfotografering Stockholm

Boka tidigt eller sent?

Vanligtvis bokas mina tider upp 3-6 månader innan. Som nu i juni bokas September därför är det bra redan vid ultraljudet kontakta mig för att ha fler datum att välja mellan. Kontaktar ni mig närmare så finns det absolut en chans att jag kan boka in er men förslagen på datumen blir desto mindre. 

En gravidfotografering görs runt vecka 30-35 och tar runt 2 timmar. Den startar inomhus för den som önskar med lite mer hud nära bilder och sedan när solen börjat lägga sig så letar vi oss utåt mot fälten.

 

Vad gör vi om vädret är dåligt?

Vädret…De där vädret. Hålla tummarna.. Väderdagarna blir ibland inte lika många som vi kanske skulle önska och därför tar jag inte in lika många utomhus fotograferingar som förut då jag vill ha lättare att hitta en ny dag ifall det regnar eller något händer som gör att vi behöver flytta sessionen. 

Just den veckan som ni bokar mig förväntar jag mig även att ni är mer flexibla så att vi kan få bästa förutsättningar om solen är bäst en annan dag. 
Tillsammans ser vi till att fylla era väggar med magi!

 

You might also enjoy

Arkiv
Kategorier

Blogginlägg

Gravidfoto

Sara – Gravidfoto

En virvlande lek I slutet av sommaren och man kunde känna de första kalla vindarna i mellan åt, det var då jag fick träffa Sara

Läs mer »
Bebisfoto Stockholm

Matteo på sin Bebisfotografering

Matteo – Bebisfotografering Stockholm En liten busfilur – Bebisfoto Lill filuren Matteo som var snabb med både grimaser och busiga leenden! Här stod syskonen för

Läs mer »