Måndags u-sväng och magkänsla

Måndags u-sväng och magkänsla 1

 

En av mina styrkor är helt klart att jag är impulsiv. Även det som ibland stjälpt mig men som jag lärt mig av genom åren. Jag behöver planering och struktur för att kunna njuta av min impulsivitet. Så. Idag gjorde jag en u-sväng och följde magkänslan. Plötsligt stod jag inne på ett kontor med oborstat hår, fluffiga strumpor stickande ut ur kängorna och förklarade att jag hade en dröm. De fick sig nog ett gott skratt till frukostmötet men ibland måste man bara följa efter när impulsen kommer för att se vart den landar. Jag har ju en vision över hur det ska se ut i företaget och då måste man ta tag i pusselbitarna för att komma någonstans. Så vi får se vart detta slutar helt enkelt!

 

Men, jag tog några nya profilbilder förra veckan om ni missade att jag spammade alla mina sociala kanaler.. Hehe!

 

Trevlig vecka nu!