Måndags u-sväng och magkänsla

Ida Björkman
Ida Björkman

Copyrights

Måndags u-sväng och magkänsla

Måndags u-sväng och magkänsla 1

 

En av mina styrkor är helt klart att jag är impulsiv. Även det som ibland stjälpt mig men som jag lärt mig av genom åren. Jag behöver planering och struktur för att kunna njuta av min impulsivitet. Så. Idag gjorde jag en u-sväng och följde magkänslan. Plötsligt stod jag inne på ett kontor med oborstat hår, fluffiga strumpor stickande ut ur kängorna och förklarade att jag hade en dröm. De fick sig nog ett gott skratt till frukostmötet men ibland måste man bara följa efter när impulsen kommer för att se vart den landar. Jag har ju en vision över hur det ska se ut i företaget och då måste man ta tag i pusselbitarna för att komma någonstans. Så vi får se vart detta slutar helt enkelt!

 

Men, jag tog några nya profilbilder förra veckan om ni missade att jag spammade alla mina sociala kanaler.. Hehe!

 

Trevlig vecka nu!

 

 

You might also enjoy

Arkiv
Kategorier

Blogginlägg

Familjefotografering med familjefotograf Mrs Frankie utanför Stockholm Uppsala

Cecilia och familjen i hösten

Den första hösten. När värmen fortfarande ligger kvar men nätterna börjar bli kyliga. Ljuset är varmt och gräset högt. September. Vackert! Här kan ni läsa

Läs mer »
Gravidfotografering med Mrs Frankie utanför Stockholm och Uppsala

Sandra – Bland stenrös

Sommar och sol. Mmm de var varma mjuka visar när jag 0ch Sandra satte oss i bilen för roadtrip! Vi hade destination stenrös men stannade

Läs mer »
Gravidfotografering med Mrs Frankie utanför Stockholm och Uppsala

Linn – En dröm i värmen

Sommargrönska och ljuva vindar. Lite skillnad från adrenalinkickarna man får nu i kylan! Men det blir vackert oavsett! Gravidfoto med mindre barn bjuder dessutom in

Läs mer »
Nyföddfotografering med Mrs Frankie utanför Stockholm och Uppsala

Fariba – Bebisgos

Men jag smäller av! Håret! Det är inte ofta en bebis kommer med en hel frisyr blott 2 veckor ny i livet! Här kan ni

Läs mer »
Gravidfotograf Mrs Frankie utanför Stockholm och Uppsala

En sommardröm med Malin

Andra gången gillt ställde sig denna lilla familj framför min kameran i väntan på lillasyster! Grönskan och de brända gräset tillsammans blir verkligen en drömmar

Läs mer »