Produkter till era bilder

Dessa är gjorda för att era barn också ska få njuta av dem.

Kvalitet gör att de håller med tiden

Att välja kvalitet på produkter

Bilderna från Brunos förlossning, 1 -års kalas och vår första sommar tillsammans är long gone. – Detta för att Jag slarvade bort den hårddisken då vi flyttade till större boende när vi fick Aston. Dvs gjorde jag inget med bilderna på 3 år. Just för jag var aningen överrumplad av småbarnsåren. Det bara hände. Ångrar det bittert så klart. 

Så det är anledningen till att jag startade mer allvarligt med att erbjuda er produkter. Ni var allt för många som lovade mig på plats att ni skulle framkalla och sen likt mig vart överrumplade. Life happens och det är okej. -Men att inte kunna visa bilder på Brunos första år för honom svider och helt ärligt får jag dåligt samvete. Det är därför jag vill hjälpa till!

Kundernas val 1

Låt mig fylla era väggar med er kärlek

Så därför är det rätt enkelt. Låt mig hjälpa er med hela processen. Fotot, framkallningar, ramar, träblock och fotoböcker.

Tavlor för känslan ni vill komma hem till efter en jobbig dag och fotoböcker för er och era familjer att fördjupa sig i

-Hårddiskar är bra, men de lever inte för alltid. 

Kundernas val 2

Jag har rätt skrivare, färger och toner för mina bilder. -Något jag inte kan garantera att andra har.

Hur ska vi välja?

Ställ er vid ytterdörren och promenera genom ert hem. Vart slås du av att -Här skulle jag vilja ha något på väggen som gör mig glad. Något som framkallar den känslan som gör att du går med på Leos Lekland en gång till även fast orken tryter. Den känslan. Den känslan är verkligen det som jag eftersträvar i mina bilder. Den den känslan av välbehag då vi drar in lukten av våra barn i nacken. Den känslan ska upp på er vägg. Över allt helst men jag har tyvärr inte tapeter, hehe!

Längre ner nu finns alla olika produkter som jag erbjuder. Tavlor, träblock, moduler och fotoböcker. 
Det finns enskilda priser, paketpriser och info om hur rabatterna fungerar.

Kundernas val 3

Har ni beställt framkallningar någongång för att det var en bra deal?

Sedan bleks färgen, gulnar eller dåliga skärpa.

Tavlor

Skillnader på "vanliga" framkallningar och mina Fine Art

”För er men även för era barn” -Detta är för att dem inte ska behöva framkalla era bilder när de väl hittar ett usb som knappt fungerar längre.  Det är där kvalitén på mina produkter kommer in. Pappret är tjockt och lyxigt och lyfter mina färger så som dem förtjänar. 

– Dessutom, tänk va skönt att bara kunna släppa pressen på att hitta en bra leverantör av framkallningar. Att bara få det gjort, samt bli nöjd med printen för jag har rätt toner och skrivare utifrån mina färger. – Fine Art

 Jag kan inte poängtera tydligare skillnaderna mellan att skicka efter bilder själv eller beställa genom mig. Tjockleken, färger och toner, mattheten, skyddet, och känslan i det bastanta träet i era händer. 

-Det är lixom en annan känsla.  Dessa är gjorda att inte blekna med tiden, de går inte sönder lika lätt och sätts samman i min ramverkstad. Hantverk.  När ni kommer till studion kommer vi ha en produktvisning och ni kommer få ha produkterna i era egna händer.

Hur ska vi välja Ram?

Först av allt, vad vill ni ha? Ni måste inte nödvändigtvis inte ha samma ramar som ni redan har? Ni kanske vill förnya lite? 

I så fall; Kika runt vad ni har för färger och toner på era väggar och möbler. 

-Vill ni att ramarna smälter ihop eller står ut från väggfärgen?

Vill ni att ramen ska matcha andra ramar hemma?

 

Så det enda ni ska egentligen göra är – välj bild, välj ram, storlek och meddela mig så sköter jag resten. -priser och paketpriser längre ner.

Ramarna är ca 3 cm ,5 cm och 7 cm

Vad tycker ni om för ramar? Mörka, ljusa, slitna, stilrena?

Träblock av naturträ.

Detta träblock passar den som vill ha ett charmigt och rustikt alternativ till sina tavlor. Plattorna är gjorda av den allra finaste 13 lagers plywood och de är 18 mm tjocka. Printet är laminerat och fått en behandling med skydd.

Så galet fint att kombinera med en tavla bredvid. Det runda i blocket ger verkligen en mjukare balans till rummen.

Denna är 30*30 cm och flera kommer att komma in i rektangel form

Naturträ moduler

Vad är moduler?

Samma material som ni ser ovan och flera stycken block som passar ihop. Vackert tjockt trä som får sig en rustik finish som smälter fint ihop med min bildstil. Dem är även behandlade med UV-skydd så att de ej bleks.

Hur ska vi använda dem?

Dessa godingar kan ni antingen hänga i grupp som nedan eller varför inte dela dem när ni sen i framtiden får flera tavlor och kan bygga ut er tavelvägg med exempelvis ramar och runda träblocks. -Gosigt!

Kundernas val 4
Kundernas val 5

Fotoböcker

Olika böcker

Här ser ni mina 2  bebisar. Cognac och Varmröd läder. Mmm gosigt! Bredvid här kan ni läsa lite härlig information om dem som kan vara bra att veta när ni beställer en. – Finns fler färger.

Att tänka på

 

Cognac – Gul
25*25 cm – En senapsgul förälskelse med 20 tjocka uppslag (10 sidor) att bläddra mellan. Kvadratisk form gör att vi kan lätt variera mellan olika designer i boken.- Dessa finns i flera olika färger och material att välja mellan

Varmröd läder
38*25 cm – En otroligt vacker och tidlös fotobok med stora tjocka sidor. Denna bok har 20 uppslag (10 sidor) och passar perfekt för de bildpaket med flera bilder. En rektangulär form som gör att vi får plats med massor av stora bilder. –Dessa finns i flera olika färger och material att välja mellan

Förslag på Paketpriser

Så här fungerar rabatterna

 
 • Vid köp av 3 stycken produkter och uppåt ges 10% på köpet när det sker under bildvisningen. Återkommer ni efter veckor/månader gäller inte rabatterna längre utan dem är endast under visningen. Därför är det bra att tagit er tid att prata ihop vad ni skulle vilja göra med era bilder.

Produktvisning

Då er fotografering startar kommer vi att ha en en produktvisning där ni får se och känna på produkterna och sen lättare då kunna välja era favoriter när ert urval anlänt. Så länge kan ni kika på min instagram under Highlights ”Produkter” Instagram länk

Enskilda priser

Tavlor

Inramad tavla 30*40 cm.       
2350 kronor

Inramad tavla 40*50 cm        
3200 kronor

Inramad tavla 50*70 cm.        
3900 kronor

 

* Alla breda ramar är +200kronor pga träpriserna nu. (ej inräknad i rabatten) Ingår ej i rabatten

Wall art /Träblocks

Uppdaterat mått då leverantörer bytt storlek på Wall Art B. -Ny exempel bild kommer men i praktiken är de största blocket 10 cm kortare.

Wall art A – 9500 kronor
2 st 40*30 cm
1 st 50*40 cm
2 st 30*30 cm
1 st 40*40 cm

Wall Art B  –  8500 kronor
2 st 40*40 cm
2 st 50*40 cm

Träblock S – 2100 kronor

Fotoböcker

Fotobok 25*25 – Finns i fler färg

4300 kronor

Fotobok 38*25 cm -Finns i fler färg

4800kronor

*Läder-omslag +200 kronor (ingår ej i rabatten)

*Extra sidor 200 styck (Ingår ej i rabatten)

Tillval

Makrame Upphängning träblock                400 kronor

 

 

 

Vad är nästa steg:

 • Bestäm bildpaket och beställ sedan produkter utifrån de bilderna.
 • Det går ej att endast ta produktpaket.
 • Rabatt erbjuds vid köp av 3 produkter och uppåt.
 • Finns ej ett paket som passar meddela mig så återkommer jag med offert.
 1. Foto – Produktvising
 2. Bildvisning
 3. Bestäm digitala filer
 4. Bestäm produkter.
 5. Meddela mig för priser eller mer info.
 6. Fakturan anländer
 7. Bildleverans via länk/usb
 8. Produktleverans i studion

Ibland investerar ni i en soffa
och ibland i bilder för livet.

Nu då?

Ni behöver inte bestämma exakt paket redan innan fotograferigen men det är bra att veta ungefär. 
Under fotograferingen kommer vi att ha en produktvisning och sedan efteråt vid bildvisningen så kommer ni få meddela mig vad ni skulle vara intresserade av. Där räknar jag mera exakt på kostnader och vi kan sätta ihop olika paket.

Kundernas val 6
Kundernas val 7