Ramar från Kållered Ramlist

 

Välkomna! 

 

Min Bruno är idag 6 år gammal. Bilder från hans förlossning och hans första år ligger på en hårddisk som slutade fungera och ej går att få igång igen. Han är min äldsta goshuligan och de bilderna hamnade i en låda som sedan glömdes bort. Jag ångrar detta bittert idag. Så oavsett ifall ni låter mig hjälpa er med att framkalla era bilder eller ej – se till att framkalla dem. Den resan ni kommer att vara med om nu kommer gå fort. Så fort att klyshan ”vart tog tiden vägen” kommer bli er vardagsmat. När ni nu ska börja fundera över tavlor/fotoböcker så vill jag att ni ser över era rum, hyllor och kommande generationer. Vilken vägg och vilken bild? Stora fotoväggar eller förtjänar denna bild ensam uppmärksamhet? Vad vill ni minnas och vad är det ni minns? Den perfekta bilden eller den där känslan är starkare än fokuset. När ni går genom hallen och ser bilder på er och era barn så ska de sömnlösa nätterna kännas som pice of cake.

Nu är det dags att välja era produkter!

Tänk igenom noga, vilka bilder, vilka rum och vad varje bild förtjänar. Vad är det ni minns mest med era barn? Vad vill ni ha för känsla i rummet?

Under varje kategori så hittar ni pris och information. Längst ner hittar ni olika paketpriser för fler produkter tillsammans.
– Välj det digitala bildpaket ni vill ha och välj sen produkter utifrån de bilderna.

Lycka till och hör av er om ni undrar något!

Kundernas val 1Kundernas val 2 Kundernas val 3 Kundernas val 4 Kundernas val 5 Kundernas val 6

Handgjorda ramar från Kållered var verkligen det som gjorde att jag tog tag i denna dröm. Att se mina bilder på väggar med lyxiga riktiga ramar. Ramar som är byggda för att hålla i generation och blir vackrare för varje år som går. Så sjukt behagligt att lägga ögonen på. – Välj bild först och sedan passande ram. – I studion finns även alla ramar att känna och klämma på. Önskas det ett besök till för att bestämma ram så meddela mig så hittar vi en tid till er.

 

Fotoböcker – Raw Linnen

 

 

Hur fungerar det?

Det är dessa skönheter som ni kan välja mellan när det kommer till fotoboks paketen. Den grågröna har färre men större sidor och passar för de mindre bildpaketen. Den beigegrå har flera sidor och passar de större bildpaketen. Bägge böckerna har ett papper som heter Pure White och är mättat för att få fram min svärta och skuggor på bästa sätt.

Detta med svärta och skuggor har vart det kunder oftast upplevt annorlunda då de beställt av en annan leverantör. Detta för att alla företag har olika sorts skrivare, inställningar och toner. Därför vill ni bevara bilden så nära så jag har redigerat den rekommenderar jag er att beställa tavlor och fotoböcker genom mig.

Den grågröna har 12 sidor medan den beiga har 30 sidor att fylla. På dessa sidor varieras det med kollage och ensamma bilder.

I studion finns även fotoböckerna att känna och klämma på. Önskas det ett besök till för att bestämma er så meddela mig så hittar vi en tid till er.

 

 

Träblocks – Fine art

Bildplattan Charm passar den som vill ha ett charmigt och rustikt alternativ till sina bilder. Plattorna är gjorda av den allra finaste 13 lagers plywood och de är 18 mm tjocka. Printet är laminerat och fått en behandling med skydd. Blocket har två storlekar. 51*51 cm och 32*32 cm

(På efterfrågan har jag nu i November gjort paketpriser. I vissa pdfer så finns äldre information – känns något oklart maila mig så förklarar jag)

Så! Nu är ni steget närmare att få vakna på morgonen och kliva ut med koppen i handen och slås av hur galet fantastiska ni blir på bild. Nu blir det till att skriva ner era val i ett mail till mig. Vilken bild samt vilken ram/produkt. Printscreen går bra ifall ni inte hittar namnet på bilden. När ni gjort ert val så fakturerar jag er sista faktura, planerar in er redigering och sedan beställer er produkt. Leveranstiden för produkter är ca 4 veckor utifrån min egna leveranstid eftersom jag måste bli färdig med bilderna innan jag beställer produkten. Cirka 10-12 veckor.

Tips – bestäm vilka bilder ni vill använda och sedan passande produkt till.

När ni känner er redo så meddelar ni mig via mail. – info@mrsfrankie.se