Klänningar ur rekvisita garderoben – vår

Ida Björkman
Ida Björkman

Copyrights

Klänningar ur rekvisita garderoben – vår

Klänningar ur rekvisita garderoben - vår 1

Idag hade jag en familjefotografering! Årets första dessutom 😍 Miljön fick jag välja och vi provade på lite ny-gamla platser som jag besökt förut men med lite andra förutsättningar! Så nu är jag helt såld!

Jag brukar alltid hänga fram lite olika klänningar som förslag då familjen kommer och så provar vi i lugnan ro och går igenom produkterna 😍 Är det lite kallare i luften brukar jag styla med olika kimonos/halsdukar eller liknande som ni ser 😍

Här har ni en tjuvkik! Mer kommer inom sin tid också 😃

Klänningar ur rekvisita garderoben - vår 2

You might also enjoy

Arkiv
Kategorier

Blogginlägg

Gravidfoto

Sara – Gravidfoto

En virvlande lek I slutet av sommaren och man kunde känna de första kalla vindarna i mellan åt, det var då jag fick träffa Sara

Läs mer »
Bebisfoto Stockholm

Matteo på sin Bebisfotografering

Matteo – Bebisfotografering Stockholm En liten busfilur – Bebisfoto Lill filuren Matteo som var snabb med både grimaser och busiga leenden! Här stod syskonen för

Läs mer »