19de November 2022

Julkort 2022

Minisessioner – Julkort! Tanken slog mig att detta var fullt möjligt nu i nya studion. Kanske var det mitt egna dåliga samvete att jag inte fått en ända bild på oss tillsammans eller på barnen vid jul på 8a år… SÅ, jah! Nu ska vi ta tag i den delen helt enkelt! Då jag inte kört julkort så här förut så har jag ej några referensbilder med jultema men tänk er lite kottar, några fina juldekorationer i min bohemiskt mysiga stil. Mmmm det kommer fasiken bli gos! Nedan har ni mera info! Vi ses den 19de!

Hur går det till?

Barnfotografering i bohemisk studio. Bebisfotografering hos Mrs Frankie
  • Under en dag kommer jag få hänga med  10 kunder på kort tid. 20 minuter i 2 olika miljöer. 
  • 2 Olika scener. 1 st jul-fluffig säng och 1st ordinarie stylad scen. 
  • Ni tar med egna kläder då tid för ombyte och prov av storlek på mina kläder ej finns. 1 klädset som fungerar i bägge miljöerna. Önskas julig tröja med julmotiv bör det vara ovanpå ordinarie kläder så vi snabbt kan dra av för nästa scen. Ta med extra ombyte om olyckan är framme. 

 

Pris

Barnfotografering med Mrs Frankie i bohemisk studio

-1500 kronor

20 minuters fotografering. – Be on time

2 st digitala filer som mailas så ni kan beställa era julkort från valfri leverantör. Givetvis finns det att köpa till extra bilder eller produkter om så önskas.

-Digital leverans på nedladdningslänk

5 extra bilder – 3500  kronor

Datum

Barnfotografering i bohemisk studio. Bebisfotografering hos Mrs Frankie

Den 19de November klockan:

Se kalender nedan. – OM tider tar slut kan en extra dag sättas in om det blir tillräckligt många. Maila mig på info@mrsfrankie.se

Vanliga frågor

Om ni skulle bli sjuka eller få förhinder erbjuds ett nytt mini-datum. Kan ni ej det datumet görs kostnaden om till ett presentkort på en vanlig session som ni kan använda i 6 månader.

Innan sessionen kommer ni få en Inför Guide som hjälper er och barnen att landa. Tips, trix och styling råd inför fotot

Runt 5-6 personer får plats i sängen samt stående bredvid. Bilder tas enskilt vid mån av tid. 

Då jag kommer att träffa väldigt många barn och familjer denna dag behöver ni vara ansvariga för att få ert barn på bra humör under sessionen. Jag kommer absolut göra mitt bästa, men jag kommer behöva er hjälp också.

1.Om ni ej är OK med publicering meddela detta INNAN fotograferingen.
2. Vid bokning mailas er faktura ut direkt och när den är betald är platsen er. Det är ej återbetalning.

Efter 3 dagar kommer ni få ert urval på online galleri. Det galleriet är öppet i 3 dagar. Ni väljer era 2 favoriter och eventuella produkter och mailar till mig och leverans sker i början av December så ni hinner posta ut era God Jul kort! Woop!

-Önskas flera bilder så har dessa ordinarie leveranstid 8-10 veckor.

Dags att boka

Klicka på datumet och ta den tiden som passar. När ni klickar på den tiden ni vill ha mailas er faktura ut. Om ni ej är ok med publicering meddela detta innan. – Viktigt!