Gravidklänning – Utlåning Stockholm

Gravidklänning - Utlåning Stockholm 1Gravidklänning - Utlåning Stockholm 2Gravidklänning - Utlåning Stockholm 3Gravidklänning - Utlåning Stockholm 4

Låna gravidklänning

För någon vecka sedan så anlände en drös nya toppar till mina klänningar. Detta gör att ha möjlighet att göra vissa av dem lite mer “påklädda” inför vintern. Tonerna går i Olive, blått, vitt, vinrött och gult denna gång. Mer har jag i andra toner sedan förr men det var kul med en liten uppdatering i garderoben! Men nu börjar det bli fullt i garderoben ska jag säga! Men förändring förnöjer så det blir väl till att sortera ut lite!

 

Rekvisita garderoben

Hos mig finns det med andra ord en hel drös med olika klänningar att låna vid er fotografering. Vissa mer rustika/boho och andra mer stilrent vackert. Storlekar mellan 34-46 och färger i toner av rosa, brunt, beige, vitt, grönt, gult, vinrött och rostrött. Innan fotograferingen träffas vi hemma hos mig i studion och provar igenom några klänningar jag hängt fram utifrån storlek och färskönskemål. Vi går igenom avtalet och sedan beger vi oss ut till önskad miljö och startar fotograferingen som brukar ta runt 1,5 timma.

 

Boka er gravidfotografering

Om ni är intresserade av att boka en gravidfotografering så kan ni läsa mera här www.mrsfrankie.se/gravidfotografering

En gravidfotografering brukar ske runt vecka 30-35 för att vara på säkra sidan ifall liten bestämmer sig för att anlända tidigare än planerat. Givetvis går det bra att fotografera senare också.

 

Sociala medier

Följ mig gärna på mina kanaler och följ med bakom kulisserna innan och under fotograferingar.

 

Instagram – www.instagram.com/mrsfrankie.se

Facebook – www.facebook.com/frankiemrs

 

Arkiv
Kategorier
Ida Björkman

Ida Björkman

Nyföddfotografering, gravidfotografering, familjefotografering, bebisfotografering