Emma – med hundarna

Gavidfotografering Stockholm
Ida Björkman
Ida Björkman

Copyrights

Emma – med hundarna

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Emma - med hundarna 1Emma - med hundarna 2Emma - med hundarna 3Emma - med hundarna 4Emma - med hundarna 5Emma - med hundarna 6Emma - med hundarna 7[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Gravidfoto

Ibland korsas vägar på de mest naturliga sätt så de blir så där självklart.

En dag i oktober träffades vi fast vädret stod och balanserade på att behöva omboka vår Gravidfotografering. Men magkänslan jag hade var att det skulle bli galet bra bara vi kom iväg. Två pälsklingar hade de med sig som fick gosa loss på bild också!

Inför Gravidfotograferingen

Innan vi träffas har vi någon dag innan avstämning av vädret och jag stämmer av ifall ni vill låna klänning till sessionen. Jag hänger fram klänningar passande och vi möts hemma hos mig i studion för att prova dem och prata ihop oss. I er inför pdf ni fått tidigare har ni fått en heldel tips & instruktioner som ska underlätta under fotograferingen. Så som val av underkläder, ev underställ, skoval och tips på hur man matchar med partner/familjen.

Sociala medier

Här kan ni följa med i vardagen lite mera. Behind the scene bilder från sessionerna, förberedelser och allmänt vardagskaos.

Instagram – www.instagram.com/mrsfrankie.se

Facebook – www.facebook.com/frankiemrs

 

Boka er egna Gravidfotografering

En Gravidfotografering sker runt vecka 30-35. Under varje kategori sida finns information ang lediga platser per månad. Just nu bokas Mars med någon enstaka plats kvar i februari.

Här kan ni läsa mera

www.mrsfrankie.se/gravidfotografering[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

You might also enjoy

Arkiv
Kategorier

Blogginlägg

Bebisfoto Stockholm

Matteo på sin Bebisfotografering

Matteo – Bebisfotografering Stockholm En liten busfilur – Bebisfoto Lill filuren Matteo som var snabb med både grimaser och busiga leenden! Här stod syskonen för

Läs mer »