Detta med att beställda visitkort

Detta med att beställda visitkort 1

Igår vart sån klockrent fotografering med vind, färger och solnedgång så jag kastade mig på att beställda de där visitkorten som jag har haft uppskrivit i 1 år nu att ta tag i…… Hehehe. Se vad man får gjort när man äntligen börjar jobba igen efter mammaledigheten! Bah! Så skönt! Det blir ju så där att då man är mammaledig och jobbar lite här och var så sätter man ju prio på fotosessionerna och leveranserna och allt där i mellan hamnar lite här och var.. stressande och irriterande. SÅ nu börjar jag äntligen kunna beta av sånt jag skjutit på under mammaledigheten och styr upp företagets grunder också! Nu jivlar ska det bli ordning på kontoret! Haha!

Arkiv
Kategorier
Ida Björkman

Ida Björkman

Nyföddfotografering, gravidfotografering, familjefotografering, bebisfotografering