[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”4678″ img_size=”2000″ alignment=”center”][vc_empty_space height=”100px”][vc_column_text]

Bröllopsfotograf Stockholm

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Jag vill vara er bröllopsfotograf

Ida Anna Elisabeth Björkman, 30 vårar och ber min mamma fortfarande om ursäkt för de 6 månader av kolik jag gav dem. Jag är en rödpangstjej och tackar inte nej till en ostbricka en helt vanlig tisdag. Tryffelsalami, St agur och vindruvor så är jag såld. Det var nog så min blivande man raggade upp mig. (egentligen var det på dansgolvet på en halvsliskig klubb när vi var yngre och jag kommenterade att hans skor var fula och han minsann borde ha lämnat dem hemma) Sen var det jag som fick övertala honom att han faktiskt behövde gifta sig med mig vilket gick alldeles utmärkt efter statistik och excel-filer…. Jag har en energi som smittar bär den stolt. Gapskratt och bilder där ingen vet om att jag fotograferar är mina favoriter men vem kan stå emot en solnedgång?[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]

Ovana framför kameran?
-Jag arbetar med momentdesign som låter er vara naturligt
spontana och fastnar på bild.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Så ja, anledningen till att ni ska ta med er mig när det är dags är dels för att jag är ett roligt häng men sen också för att jag vet vad jag gör. Jag har gjort detta i många år och jag kan alla rutiner, jag har knytigt klänningar, jag har underhållit barnen, jag har dykt in och räddat en tårta och en och en annan blomsterbåge också. Ni kommer kunna fråga mig om ungefär allt och jag kommer kunna svara.

Om det skulle vara som så att ni inte är helt vana att agera framför kameran så arbetar jag på ett lite mera kreativt sätt kan man kalla det. Frågor och invites som gör att ni agerar normalt och känner känslor utan att pressa fram. Jag vill arbeta naturligt och de poser jag eventuellt ställer er i är inte vad det hela blir i slutändan. Naturligt, kärleksfullt, spontant men som ibland kanske börjar i en pose jag ger, men som framkallar något annat.

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”100px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text][rev_slider alias=”bröllopssida”][vc_column_text]

Pre-wedding

I samband med vårt möte och beroende på vart vi träffas så tar vi tillfället i akt att inte bara prata om er dag utan även ta några snurr framför min kamera! Ovan ser ni några bilder från mina Minisessioner. Som en förlovningsfotografering kan man kalla dem. Mer bilder hittar ni i menyn under Pre-Wedding.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”70px”][vc_empty_space height=”70px”][/vc_column][vc_column][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Recensioner

”Magiska Ida! Vi fick äran att ha Ida som förevigade vår bröllopsdag med bilder som vi blivit mer än nöjda med! Otroligt proffsig i förberedelserna med allt från olika klänningar på pre-wed fotografering till leksaker till barnen (som hon frågat innan på FaceTime vad de gillar) som ledsnade efter några minuter… All nervositet inför dagen eller att barnen ska bryta ihop totalt försvinner liksom när man pratat med henne, hon är helt enkelt klippan i stormen! Hon har en otrolig förmåga att få en att känna sig helt avslappnad, som att man alltid känt henne! Idéerna sprudlar men Ida verkar också vara en ”doer” – som får idéerna att hända. Vi skulle rekommendera alla till att boka henne till deras stora dag! Om inte för fantastiska bröllopsfoton så kanske som personlig coach?!”  – MRS Evelina& MR Claes!

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”70px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Redigering

Jag har min röda tråd på skuggor och svärta. Sen kan själva tonen i bilden ändras beroende på säsong och andra färger i omgivningen. Dvs bearbetar jag alla utvalda bilder noggrant och utifrån dess förutsättningar. Vissa bilder gör sig bättre ljusa och andra behöver mer kontrast och mörker. Men jag lovar er att de kommer vara genomtänkta![/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Prisinfo

För tillfället bokas endast befintliga kunder in för bröllop.

För andra rekommenderar jag Fotograf Mia Modigh – Lättsammare fotograf får ni nog leta rejält efter.

Maila mig för mer information via kontaktformuläret.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Läs min blogg vett Jah för att få en bättre uppfattning om vem jag är också! Jag ska ändå spendera väldigt många timmar med er på er stora dag! Jag vill att ni ska känna att jag är rätt för just er! Känns detta awsome och ni tänker nu maila mig? Perfekt! Jag har en grym kaffebryggare om ni vill komma hit annars styr vi gofika på café eller varför inte över FaceTime och skulle det vara så att du råkar vara Sveriges Mästerbagare så kan jag komma över till er också! No worries!

Sätt fart nu!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”4627″ img_size=”500″ onclick=”custom_link”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”5012″ img_size=”500″ onclick=”custom_link”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”4976″ img_size=”500″ onclick=”custom_link”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”5055″ img_size=”500″ onclick=”custom_link”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Bröllopsfotograf Stockholm Uppsala Norrtälje

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Bröllopsfotografering

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]