Nyföddfotografering Stockholm Uppsala – Lilla Ellen

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

En nyföddfotografering med Ellen

Nyföddfotografering Stockholm Uppsala - Lilla Ellen 1[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]I början av Januari fick jag äntligen träffa lilla Ellen och hennes goa familj igen! I höstas hoppade nämligen jag och hennes föräldrar runt på ett fält under deras gravidfotografering med mig. Solnedgången som var den kvällen toppade nog i ljus för vi alla var helt hänförda. Så kom äntligen Ellen.
Ellen visade sig tycka om att sova och den blå filten som ni ser på översta bilden har mamma Sara dessutom stickat själv. Jag skulle ljuga om jag sa att jag inte lite i smyg önskade att hon skulle råka glömma den här.. hahaha så fin!

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Nyföddfotografering Stockholm Uppsala - Lilla Ellen 2

Nyföddfotografering Stockholm Uppsala - Lilla Ellen 3

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Nyföddfotografering med Mrs Frankie

 

En nyföddfotografering med Mrs Frankie går på ca 2-3 timmar. Vi tar en kopp kaffe, inväntar sömn hos den lilla, tar lite mysiga bilder på er tillsammans och bebisens utforskande blickar. När sömnen kommit fotograferar vi i de olika scenerna jag stylat i ordning inför ert besök och låter den lilla bestämma tempot. Ibland blir det fler vakna bilder och ibland sover den lilla rakt igenom. Det kommer gå bra oavsett och ni kommer få ett riktigt fint minne då er lilla vart fotograferad för allra första gången. Klicka på bilden för att läsa mera.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Arkiv
Kategorier
Ida Björkman

Ida Björkman

Nyföddfotografering, gravidfotografering, familjefotografering, bebisfotografering