5 vanliga frågor inför en gravidfotografering | Gravidfoto – Stockholm

Gravidfotografering
Ida Björkman
Ida Björkman

Copyrights

5 vanliga frågor inför en gravidfotografering | Gravidfoto – Stockholm

Gravidfoto

Halloj halloj! 

En gravidfotografering? Hur går allt till? Skor? Kläder? Vart ska vi? Massor av frågor och jag tänker mig att jag listar några av de vanligaste nedan och vid en eventuell bokning mailas en Inför Guide ut där allt står och lite till! En guide som förbereder er, syskon och ger er tips och rätt mindset inför dagen! Spännande va? 

De vanligaste frågorna

 1. Vart kommer vi att vara?
  Vi kommer hålla till i min studio som jag inrett till en mysigt härlig studio. I studion tar vi de mer hudnära bilder och beger oss sedan ut i naturreservat, hagar, fält, klippor, skogar som ni efterfrågat i vår mail kommunikation. Vi håller oss här i mina trakter för att jag ska ha 100% koll på väder, sol och miljön utifrån säsong och tid på dygnet.
 2. Får Syskon/partner komma med?
  Självklart! Syskon och partners är mer än välkomna! Ni kommer få en Inför Guide med tips och trix på hur ni förbereder era kids/partner så att de är redo för att dansa tillsammans med er och mig på fälten.
 3. Vad behöver jag ta med själv?
  Jag brukar poängtera att ta med snacks och vatten framför allt. Men utöver det är det underkläder som passar klänningarna lättare. Bh utan band och trosor där kanter smälter in. 
 4. Finns det klänningar att låna?
  Ja, massor! Jag har en drös med bohemiska och stilrena klänningar i storlek 34-44 i flera olika färger. Jag har kunder som även väljer att ta med eget att variera med. Det finns även kimonos att låna till studio bilderna.
 5. Hur lång tid tar det?

  Det tar ca 2 timmar brukar jag tänka. Vi går igenom produkterna, avtalet, sessionen, byta gravidklänningar och sedan själva fotobiten brukar ta runt 1,5 timma så allt om allt 2-2,5  härliga timmar 🙂

Att boka gravidfotografering görs vanligtvis runt vecka 18-20 vid ert första ultraljud. Vissa gör även tidigare vilket är helt okej att boka då. 

Jag mailar ut en pris och produkt pdf där ni kan läsa i lugnan ro. 

Här kan ni läsa mera om gravidfoto

En gravidfotografering med Mrs Frankie utanför stockholm

You might also enjoy

Nyföddfotografering med Mrs Frankie utanför Stockholm och Uppsala
Linnea

Alltså denna lilla gosherre! Så mycket fina bilder fick vi

Arkiv
Kategorier

Blogginlägg

Nyföddfotografering med Mrs Frankie utanför Stockholm och Uppsala

Linnea

Alltså denna lilla gosherre! Så mycket fina bilder fick vi ihop i tonerna av vitt, beige, brunt och creme! Favoriter hos mina kunder.   Här

Läs mer »

Rebecka – Hud

Men ljuset denna dag var helt crazy! Nästan disigt vackert utomhus och inomhus så där raw mjukt! Mmm mysigt! Klänningar finns att låna hos mig.

Läs mer »
Gravidfotografering med Mrs Frankie utanför Stockholm och Uppsala. Bohemisk studio för gravidfoto

Hanna – Wild och fri

Ni får kasta era kläder – HELT ok 😉 Då blir det så här trevligt!  Här kan ni läsa mera om gravidfotografering hos mig.

Läs mer »
Gravidfotografering med Mrs Frankie utanför Stockholm och Uppsala. Bohemisk studio för gravidfoto

Elin och hennes busiga familj

För någon vecka sedan kom Elin Stahre på besök för att föreviga sin 3de lilla bebbe med gravidfoto! 2 förväntansfulla syskon som troligtvis kommer utsätta lillasyster

Läs mer »
Bebisfotografering Stockholm Uppsala Barnfotograf

En Eddie

Alltså jag har tänkt på detta med bebisfoto. Ja jag är partisk i frågan så klart MEN tanken slog mig när jag gosade loss i

Läs mer »
Bebisfotografering Stockholm Uppsala Barnfotograf

Ann – Goset

Men myset på denna barnfotografering! Hur galet gosigt! Denna lilla herre hade en mamma som älskade texturer och olika material lika mycket som mig så

Läs mer »