5 vanliga frågor inför en gravidfotografering | Gravidfoto – Stockholm

Gravidfotografering
Ida Björkman
Ida Björkman

Copyrights

5 vanliga frågor inför en gravidfotografering | Gravidfoto – Stockholm

Gravidfoto

Halloj halloj! 

En gravidfotografering? Hur går allt till? Skor? Kläder? Vart ska vi? Massor av frågor och jag tänker mig att jag listar några av de vanligaste nedan och vid en eventuell bokning mailas en Inför Guide ut där allt står och lite till! En guide som förbereder er, syskon och ger er tips och rätt mindset inför dagen! Spännande va? 

De vanligaste frågorna

 1. Vart kommer vi att vara?
  Vi kommer hålla till i mitt torp som jag renoverat om till en liten gosig Boho studio. I torpet tar vi de mer hudnära bilder och beger oss sedan ut i naturreservat, hagar, fält, klippor, skogar som ni efterfrågat i vår mail kommunikation. Vi håller oss här i mina trakter för att jag ska ha 100% koll på väder, sol och miljön utifrån säsong och tid på dygnet.

 2. Får Syskon/partner komma med?
  Självklart! Syskon och partners är mer än välkomna! Ni kommer få en Inför Guide med tips och trix på hur ni förbereder era kids/partner så att de är redo för att dansa tillsammans med er och mig på fälten.

 3. Vad behöver jag ta med själv?
  Jag brukar poängtera att ta med snacks och vatten framför allt. Men utöver det är det underkläder som passar klänningarna lättare. Bh utan band och trosor där kanter smälter in. 

 4. Finns det klänningar att låna?
  Ja, massor! Jag har en drös med bohemiska och stilrena klänningar i storlek 34-44 i flera olika färger. Jag har kunder som även väljer att ta med eget att variera med. Det finns även kimonos att låna till studio bilderna.

 5. Hur lång tid tar det?

  Det tar ca 2 timmar brukar jag tänka. Vi går igenom produkterna, avtalet, sessionen, byta gravidklänningar och sedan själva fotobiten brukar ta runt 1,5 timma så allt om allt 2-2,5  härliga timmar 🙂

 

Att boka gravidfotografering görs vanligtvis runt vecka 18-20 vid ert första ultraljud. Vissa gör även tidigare vilket är helt okej att boka då. 

Jag mailar ut en pris och produkt pdf där ni kan läsa i lugnan ro. 

Här kan ni läsa mera om gravidfoto

Gravidfotografering

You might also enjoy

Arkiv
Kategorier

Blogginlägg

Bebisfoto Stockholm

Matteo på sin Bebisfotografering

Matteo – Bebisfotografering Stockholm En liten busfilur – Bebisfoto Lill filuren Matteo som var snabb med både grimaser och busiga leenden! Här stod syskonen för

Läs mer »