Workshop – Nyföddfoto

Ida Björkman
Ida Björkman

Copyrights

Workshop – Nyföddfoto

Workshop - Nyföddfoto 1

Workshop - Nyföddfoto 2

Workshop - Nyföddfoto 3

Workshop - Nyföddfoto 4

Workshop - Nyföddfoto 5

Workshop – Nyföddfoto

Förra året invigde jag första platsen i mina workshop. Tanken är att inte göra detta som mass-produktion utan endast 4 gånger per år erbjuda 1 plats i taget. En chans att fråga ut er, ifrågasätta, utveckla och inspirera.

När du är redo, inte innan

Skillnaden med denna workshop är rätt stor. Till mig kommer du då du är redo. Inte innan. Jag vill dvs att du ska ha lite erfarenhet, lite kunskap och veta att detta är din grej. Du ska inte bara vara nyfiken. Lägg inte pengar på mig om du inte känner att ”Fy fasiken detta är vad jag vill och jag är redo att lägga i en ny växel”. Du ska vara redo att suga upp all den kunskap jag ger dig med ett sugrör så att det verkligen fastnar och kommer till användning. – Låt inte det jag lär dig bli som den där online workshopen som du köpa för halva priset och som du halvt genomfört och glömt hälften.

Så, när du känner dig klar med ditt tänkande så mailar du mig så tar vi företaget till nästa nivå.

Läs mer på workshop sidan – https://www.mrsfrankie.se/workshop-nyfoddfoto/

You might also enjoy

Arkiv
Kategorier

Blogginlägg

Gravidfoto

Sara – Gravidfoto

En virvlande lek I slutet av sommaren och man kunde känna de första kalla vindarna i mellan åt, det var då jag fick träffa Sara

Läs mer »
Bebisfoto Stockholm

Matteo på sin Bebisfotografering

Matteo – Bebisfotografering Stockholm En liten busfilur – Bebisfoto Lill filuren Matteo som var snabb med både grimaser och busiga leenden! Här stod syskonen för

Läs mer »