Online Mentorship 2022

Dåligt med bokningar? Jämför sig med andra? Självkänslan dippar och den där strukturen/planeringen är kaos eller kanske inte alls? -Din passion för fotot får du gratis, resten måste du arbeta för. - Jag lär dig hur.

Men good for you! Att du är här alltså! Helt galet fantastiskt och ett steg i rätt riktning på vart du ska. 

Nu efter mer än 10 år med kameran i min hand, diverse utbildningar och även som handledare och utbildare bestämde jag mig. -Det som du mest kommer behöva under din resa som fotograf är; Driv, Målsättning och struktur. Det kreativa och passionen kommer enklast och mer självmant. Men det som är riktigt svårt är att få till är resten runtomkring. Det som gör att du faktiskt kan livnära dig på företaget.

 

Vem passar denna kurs för?

Denna kurs passar er som sitter i utvecklingsbåten. Nybörjare till erfaren som vill utveckla/omveckla. Fotograf eller ej spelar egentligen inte roll men jag har valt att rikta mig ditåt just nu. 

Bootcamp

Detta går vi igenom;

  1. Vad vill du? Vad är din målbild/projekt och varför?
  2. Målsättning månad/år
  3. Genomförande, problemlösning perspektiv. 
  4. Målgrupper och din marknadsföringsplan.
  5. Hur planerar man? Hur sätter/utvecklar du ditt arbetsflöde, din struktur? 
  6.  Mentalträning och Reflektioner som bidrar till genomförande.
 

Så. Välkommen till bootcamp  

Så vad är skillnaden på denna intensivkurs och alla de andra 160 andra som erbjuds? Jag tror framförallt att detta är en rejäl motorväg till att förändra ditt tankesätt. För det är där det ligger. Rak, ärlig kommunikation utan fluff utan du kommer bli ifrågasatt, fundersam, och frustrerad. Men i frustrationen växer utveckling och just det att få saker att hända, det kan ingen annan än Du lösa. Oavsett hur många utbildningar du hittills stoppat ner i lådan eller slösat bort pengar på. Eller idéer du fått men aldrig tar tag i.  Så det är väl det. En deltagare sa snällt till mig förut, -Ida du levererar verkligen snälla käftsmällar i rätt riktning. Så detta detta är snabb utveckling och kräver att du är villig att göra jobbet. Modet också för den delen. 

-Efter vårt möte kommer du vara både helt slut, taggad och ha prestationsångest på ett bra sätt. Sen låter du det landa och tar nya tag.

Online Mentorskap 2022 1

Visste du att dem som reflekterar, sätter mål och har någon att ställa sig till svar för
löper större chans att lyckas.

Kostnader och vad får du?

3 olika paket

Online Mentorskap 2022 2

1. En genomgång

Här sätter vi oss ner via skype/facetime i några timmar och går igenom allt ovan. Du kommer att få svara på drös frågor och du kommer att få skriva tills du får skrivkramp. Vi går igenom dig och ditt varumärke, målsättning , planering, struktur och marknadsföringsplan.

Efteråt kommer du känna dig aningen överkörd men jivligt taggad på vart du ska. 

 -Du får 4 olika skrivböcker postat för att starta ink pderferna jag själv skapat och utgår mötet ifrån.

Maila för prisinfo

Gravidfotografering

2. Uppföljning

Känn ingen prestationsångest. Eller jo lite. Här måste du faktiskt stå till svars av det vi pratat om. Men vet du, det är faktiskt bevisat att dem som står till svars, sätter målen, gör förändringarna och reflekterar över det vi gör; dem lyckas med sitt. 

-Här talas vi vid 2 gånger. 1 gång med genomgång och frågor av ovan och sedan hur det har gått och vad du behöver förändra/utveckla.  

Du får 4 olika skrivböcker postat för att starta ink pderferna jag själv skapat och utgår mötet ifrån.

Maila för prisinfo

Bebisfoto Stockholm

3 .Dags att levla

Man säger att en bra nervositet är det bästa du kan ha inför projekt. Man ska känna sig taggad, lite fjärilar och även fast i du början springer på toaletten 7 gånger innan kunden/mötet kommit, handsvett, osäkerhet, tvivel och kanske något breakdown. Men det är så det är i början av något du är ny på. Sen får du nya högre hinder och de gamla hindren du hade är trösklar eller till och med en dörr. 

Så här snackar vi med varandra vid 3 tillfällen under 1 år. Vi går igenom hela upplägget ovan, snackar sedan vid efter 6 månader, kollar hur allt går och vad du behöver förändra/utveckla och sedan igen och kollar då vad målen för kommande år bör bli. + Ni har mig för bollning under året. 

 Du får 4 olika skrivböcker postat för att starta ink pderferna jag själv skapat och utgår mötet ifrån.

Maila för prisinfo

Recensioner

Elin Stahre
Elin Stahre@elinstahre
Read More
Ärligt, strukturerat och inspirerande! När du är redo att analysera dig själv och ditt företag på detaljnivå för att kunna ta nästa kliv framåt. Boka denna kurs hos Ida!
Josefin Juvelius
Josefin Juvelius
Read More
Jag var på nyföddworkshop hos Ida och lärde mig massor 🙂 Det var otroligt inspirerande att se henne "in action"! Ida är förutom en otroligt proffsig och kunnig fotograf en mycket varm och härlig person. Jag rekommenderar henne varmt till alla som vill föreviga livets viktiga stunder <3
Marie Westlund
Marie Westlund
Read More
Om det är någon som kan ge bra käftsmällar och en rejäl spark i baken så är det Ida på Mrs Frankie! Hon har en grym förmåga att ställa rätt frågor som verkligen får en att tänka till och att våga utmana sina rädslor i företaget. Bara genom ett första möte fick jag tankar och ideer kring hur jag vill levla i företaget och med Idas "sparkar i baken" kommer jag kunna det. Få människor är så drivna och inspirerande som Ida, att hon kan hjälpa flera att utmana sig och våga ta steget till utveckling, är det ingen snack om. Vågar man bara jobbet så är verkligen Ida rätt person att ha med sig som coach.
Angus Foto
Angus Foto@angusfoto.se
Read More
Mrs frankies bootcamp var exakt det jag behövde för att ta nästa kliv i mitt företag och faktiskt få det gjort! Med tydlighet och en plan i rätt riktning för mig. Ida sitter inne med en egen fantastisk resa som jag är glad att hon delar med sig av. Jag känner att efter hennes mentorskap så känns mycket enklare och jag känner mig peppad över mitt företags framtid!
Previous
Next

Kontakta mig

Snart kommer ett passande formulär men just nu kan ni maila mig på Info@mrsfrankie.se

Berätta vart ni befinner er idag, vad ni skulle vilja utveckla och vilka ni är!