Nyföddfotografering Uppsala Stockholm Melly

Hej och välkomna!

Om det är en fotografering jag verkligen rekommenderar att man ska ta tag i är det nog nyföddfotograferingen. En nyföddfotografering hos Mrs Frankie sker under de första 2 veckorna i livet just för att fånga det utseendet. Den djupsömnen, läpparna, ögonfransarna, gäspningarna och just för att kunna posera dem likadant så som de låg i magen. Min studio är i hemmamiljö och erbjuder det mesta man kan tänka sig att behöva. Sessionen tar 2-3 timmar och ger er en helt fantastisk möjlighet att se er lilla bli fotograferad för första gången i livet; samt ovärdeliga bilder till er vägg/fotobok.

[dt_fancy_title title=”Galleri” title_size=”h2″ separator_style=”dotted”]
[rev_slider_vc alias=”Nyfödd”]

En nyföddfotografering med Mrs Frankie

[dt_fancy_separator separator_style=”dotted”]

Vad ingår?

I mina paket ingår 2-3 timmars session samt rekvisita. Kläder, mössor, hårband, korgar, sjalar eller liknande.
Digitala bilder samt framkallningar/fotobok beställs separat vid ert urval. Bilderna blir lätt redigerade inför ert urval och de bilder ni väljer redigeras in i min bildstil.

Nyföddfotografering Uppsala Stockholm Melly 1 

Nyföddfotografering Stockholm Uppsala

[dt_fancy_separator separator_style=”dotted”]
DSC_6091

Min studio

Min “lilla” studio på 30 kvm som är belägen i vårt hem. Retrovillan som ligger i vackra Rimbo med närhet till allt. Jag arbetar dvs hemifrån! Studion ligger på nedreplan och intill har jag ett kundrum där man kan ta sig en kopp gott, slösurfa lite eller varför inte ta sig en powernap!

DSC_8941-Redigera

Produkter

Hos mig erbjuder jag enkelhet. Därför har jag valt att arbeta med Fine Art av bästa kvalité för er vägg. Inte nog med det så erbjuder jag även en vacker fotobok med tjocka eleganta sidor med ett RAW fodral av Linne. Samtliga bilder får plats och namnet printas ovanpå boken med tillhörande låda.

DSC_4233

Kombinera

Hos mig kan ni kombinera en eller flera sessioner för att skapa merkänsla. Gravidsession som följs av nyföddsession och sen förslagsvis en familjesession utomhus. Uppföljning på bästa sätt!

För bokning

Bokning sker vanligtvis då er bebis fortfarande befinner sig i magen då det är så stora marginaler på en nyföddfotografering. Bebis kan komma tidigare eller senare och därför behöver jag ha med det i min planering. Vill ni säkra ert datum så behöver ni vara 4-6 månader fram i tiden då jag bokas upp snabbt.. – Kontaktformulär längre ner för att dela mer prisinfo.

Nyföddfotografering Uppsala Stockholm Melly 2

Priser

Fotograferingskostnad på 1500kr.
Kostnad för bildpaket samt produkter. – Mer information delas vid förfrågan.

Avtal och bokningsfaktura på 1500kronor skickas alltid ut innan datum reserveras.

Hitta hit

Jag bor i vackra Rimbo som ligger ca 40 minuter från Uppsala. 50 minuter från Stockholm och 25 minuter från Norrtälje. Både bil och bussfärd hit går som en dans! Här är länk till vägbeskrivning

[dt_fancy_title title=”Kontakta mig” title_size=”h2″]


FacebookInstagramGoogleRekommendation

Bebisfotografering Stockholm Uppsala

Recensioner

”Som nybliven förälder är livet kaos, sömnbrist och ny familjekonstellation. Ida var väl förberedd inför fotograferingen av vår lilla Kajsa och syskon vilket skapade direkt trygghet och lugn för oss. Ida berättade pedagogiskt hur det skulle gå till, allt från scenbyte till när nappen skulle tas från munnen. Tystnad, värmefläkt och en pulserande ljudmaskin gjorde vår lilla guldklimp avslappnad och sov mest. Ida lät Kajsa bestämma tempo och fångade storasystrarnas uppmärksamhet med att improviserad en saga under deras fotografering. Tack för att du skapade bilder för livet.” – Anna Maria Blomqvist

“Vi är otroligt nöjda med våra fina bilder som Ida tagit på våran son, och otroligt nöjda med hela upplevelsen från bokning till färdigt album. Så nöjda att vi bokade direkt in en till fotografering till våran son. Innan vi kom till Ida hade jag som nybliven mamma ingen aning om hur vi ens skulle komma utanför dörren hemma, men väl där hos Ida så var det häftigt. Häftigt hur uppstyrt det var och hur lugn jag blev i hennes sällskap med min son. Har rekommenderat Ida och kommer fortsätta göra det så alla får magiska bilder och en sån fin upplevelse som vi fick. Magiska Ida och magiska bilder.
Ser fram emot nästa fotografering!”Michaela Ramström

Nyföddfotograf Uppsala Stockholm Norrtälje

Nyföddfotografering Stockholm Uppsala Västerås

Nyföddfotografering Västerås Stockholm