Gravidfotografering

Stockholm Uppsala

Mrs Frankie

Gravidfoto- skitigafötter, kärlek och öppna fält

Hej fina ni!

Välkomna till Mrs Frankie!

Ida Björkman heter jag och utvecklade mina gravidfotograferingar till nästa steg hösten 2020. Jag kände länge att det saknades något nämligen men kunde inte sätta fingret på vad. Men så började jag fotografera mina gravida i studion också. Mer naket, mer raw, vackra skuggor som dansade över den växande magen. Sensuellt och intimt men vackert och ärligt. Jag vart såld. Här är vi nu. 

Idag erbjuder jag därför för dem som Vill att kombinera er gravidfotografering med dessa mer intima bilder. Det går givetvis bra att endast köra utomhus också.

 

 

Längre ner finner ni info om mitt boho torp, klänningar att låna, lediga platser, en del prisinfo,  och massor av fina mamas to be
Gravidfotografering 1

En mer hudnära Gravidfotografering

Gravidfotografering Stockholm
Gravidfotografering Stockholm
Gravidfotografering Stockholm
Gravidfoto
Gravidfotografering 2
Gravidfoto
Gravidfotografering 3
Gravidfotografering 4
Gravidfotografering
Gravidfotografering

Ett Gravidfoto att minnas

Gravidfotograf i mysiga rimbo utanför stockholm

Recensioner för gravidfotografering med Mrs Frankie

Julia Linn
Julia LinnGravidfoto
Read More
Tack Mrs.Frankie för att du fångade graviditeten så fantastiskt! I en underbar livsstil studio och vacker utemiljö skapades otroligt fina foton som vi kommer att uppskatta livet ut. // Julia
Susanne G
Susanne GGravid/nyfödd/gravid/nyfödd
Read More
Ida, vart ska vi börja. Så otroligt proffsig på det hon gör. Det är proffsig från början till slutprodukt. Har haft både gravidfotografering och nyföddfotografering med Ida. Under gravidfotografering fick hon både mig och min man att känna oss avkopplande framför kameran. Hon fångar de där bilderna när saker händer och det blir naturligt, även om man inte varje dag hänger i en kohage och blir fotograferad 😉 När vi kom tillbaka till nyföddfotograferingen med våran son när han var 12 dagar. Så mötes vi av hennes studio som var uppvärmd och mysig. Hon hade alla sina idéer på plats och uppritade och visade oss innan hon började vad hon hade tänkt sig vid varje "station" hon lagt i ordning i studion. Kände mig så trygg i att lämna ifrån mig sonen i Idas händer när hon tog alla bilder. Han var i trygga händer där man kände att hon hade koll från början till slut, där hon så varsamt lindade in honom i filtar och la honom i de olika positionerna 💕 Så funderar du på att boka en session med Ida. Tveka inte! Är så glad över de minnen hon har skapat åt oss 💕
Fierza
FierzaBröllop/Gravid/Nyfödd
Read More
Den mest sympatiska människan att helt kunna förlita sig på! Hon får en att känna sig avslappnad, är oerhört professionell men samtidigt jordnära så att det känns som en kul grej istället för att det ska bli stelt eller konstigt som det annars kanske kan bli när man fotas 🙂 10/10!!
Jennifer Eriksson
Jennifer ErikssonGravid/Nyfödd/Familj
Read More
Super duktig och professionell fotograf som fångar ögonblicken vi vill minnas. Jag har gjort både gravidfotografering och newbornfotografering hos henne samt bokat in en fotografering lagom till sonens 1-årsdag. Bilderna blir fantastiska och älskar hennes bildspråk och utformning. Ett extra plus till hennes trevliga och varma bemötande. Mer än nöjd med ALLT!!!
Previous
Next
Gravidfotografering 5

Kombinera din gravidfotografering med intimare bilder

Mer hud - mer känsla.

Ingen vanlig gravidfotografering minst sagt. Hos mig finns det  möjlighet att kombinera din gravidfotografering med de mer intima bilderna. Bilder som är mera raw, ärliga, nakna, vackra och så där som känslan ger. Ibland kör vi väldigt avklätt vid förfrågan och ibland mer romantiskt med vackra underkläder som ni tar med och matchar med tyger/kimonos från mig. Vill ni endast ha klänning går det givetvis jätte bra det också!

Bilderna varieras med bilder i påfågelfåtöljen, lifestylesängen och utomhus beroende vart ni vill lägga mest tid på under vår gravidfotografering. – Dvs det går bra att bara vara utomhus eller inomhus också. 

Låna från rekvisitagarderoben

I studion finns det både kimonos, klänningar och tyger för att låna till era bilder för att skapa den där råa vackra känslan i bilderna. Klänningarna, toppar och kimonos är noga utvalda i material och toner, vissa på beställning och andra efter noggrant letande! 

Vid bokning mailar jag ut en Inför-pdf med tips och instruktioner för innan, under och efter sessionen.

Fotografera dina gravidfoton i en mysig boho studio

Gravidfotografering 6

Hur bokar vi?

En gravidfotografering sker utomhus och därför tar jag endast 1-2 utomhus fotograferingar i veckan. Detta pga väderdagar ska räcka och att lätt kunna boka om dag tillsammans med er ifall något ej skulle klaffa. 

Fotograferingarna sker vanligtvis i eftermiddagsljus/solnedgång för att ge er just de där magiska ljuset.

Gravidfoto bokas vanligtvis då den gravida är runt vecka 20-25 
En gravidfotografering sker då den gravida är runt vecka 30-35 men bokas ibland ett bra tag innan beroende på säsong.

En Gravidfotografering utanför Stockholm och Uppsala med omnejd

Lediga tider

 

Augusti – 1 plats 

September – 1 plats 

Oktober – 1 plats

November – 4 platser

December – 4 platser

 

 

Vad kostar det?

Lättare prisinfo:

Fotokostnad: 1500 kronor
Digitala Bildpaket från 5000 kronor 

Rabatt ges vid bokning av flera sessioner.

Längre ner kommer information om hur en gravidfotografering går till. Låna Gravidklänning samt vad man behöver tänka själv på. 

Längre ner finns även kontaktformulär.

Gravidfoto - Hur går det till?

Gavidfotografering Stockholm

Är det dags?

En gravidsession brukar ske mellan vecka 25-35 och därför är det bra kontakta mig innan så vi kan planera in vad som passar er bäst. Jag kommer mailar ut information med mitt arbetssätt och vad jag kan erbjuda i fotoböcker och framkallningar och sedan får ni i lugnan ro känna efter om jag är rätt fotograf för just er! 

En Gravidfotografering utanför Stockholm och Uppsala med omnejd.  Men bläddra längre ner vett jah! Där finns kontaktformulär samt lite annat roligt!

 

Får Jag Låna klänning?

Hos mig kan ni låna flera olika klänningar i både ljusa och mörka toner. Känslan över klänningarna går åt det mera rustika, boho samt stilrenare hållet. Många av klänningarna är anpassningsbara och passar flera olika storlekar! De flesta av klänningarna finns med på bilderna på denna sida.

Gravidfotografering 7
Gravidfotografering 8

Kombinera ditt gravidfoto

Hos mig kan ni kombinera en eller flera sessioner för att skapa merkänsla. Gravidsession som följs av nyföddsession och sen förslagsvis en familjesession utomhus. Uppföljning på bästa sätt och erbjuder en rabatt vid fler bokningar!

Nyfikna på nyföddfotografering? Läsa mer om Nyföddfotografering här. Här kan ni läsa mera om Bebisfotografering.

Intresserade av en familjefotografering utomhus? Läs mera här.

Gravidfotografering Stockholm

Gravidfotografering 9

Produkter

Hos mig hittar ni fotoböcker, tavor och träblocks av fantastisk kvalite! Företagen som skapar dem finns i Sverige och i min verkstad bygger jag ihop er beställning som passar ert hem.

 

Studio exempel finns och ni får känna och klämma här i studion.

Miljö - Gravidfoto

Mina sessioner sker på min hemmaplan för att säkert kunna ge er ett vackert ljus efter tid på dygnet och säsong! Är det något som jag lagt ner massor av tid på är det just att lära mig ljus och hur det kan förtrolla. Jag har så mycket otroligt fina locations på lager och därför bollar vi några dagar innan vår session vart vi ska ta vägen och andra önskemål. 

En Gravidfotografering utanför Stockholm och Uppsala med omnejd

Familjefotografering Stockholm
Gravidfotografering 10

Hitta Hit

Jag bor i vackra Rimbo som ligger ca 40 minuter från Uppsala. 50 minuter från Stockholm och 25 minuter från Norrtälje. Både bil och bussfärd hit går som en dans! Hitta hit!

 

Gravidfotografering Stockholm Uppsala med omnejd

Följ med på sociala medier

Sociala medier

Både på instagram och facebook kan ni följa mig i min vardag som fotograf. Jag delar flitigt med mig i processen bakom mitt hantverk. Behind the scene-bilder då studion stylas, bilderna redigeras noggrant och andra härliga moment som sätter guldkant på min vardag! Gravidfotografering Stockholm Uppsala

Instagram – www.instagram.com/mrsfrankie.se

Facebook – https://www.facebook.com/frankiemrs/

Lättare prisinfo:

Fotokostnad: 1500 kronor
Bildpaket från 5000 kronor 

Rabatt ges vid bokning av flera sessioner.

-Möjlighet att kombinera med både inomhus i boho studio och utomhus i vacker miljö.-

En Gravidfotografering som ger mer

Kontakta mig

[]
1 Step 1
Vi hittade dig här
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Mina tips - Andra fotografer

Om ni bor i Göteborg, smögen, Eksjö och skåne med omnejd kan jag varmt tipsa om dessa fotografer:

www.mwfotograf.se –
Fina Mia som fotograferar familjer och även bröllop!  

www.creandophoto.se

Här har ni en erfaren fotograf vid namn Kristin. Hon är en av dem som lett mig och lärt mig i mitt företagande. Vänskap har utvecklats och jag längtar efter nästa gång vi ses! Fotograferar Nyfödda och bebisar samt en heldel gravida!

www.annemajsporrong.se

AnneMaj! Mitt eviga bollplank! Full fart och fläkt och känslorna är starka i alla hennes bilder! Fotograferar Nyfödda, bebisar, familjer och gravida.

www.lindalundquist.se

Linda, en tjej som har gått workshop hos mig och händigare kvinna får ni nog leta efter. Hon syr egna rekvisita kläder, uppfinner och tar helt fantastiska bilder. Fotograferar Nyfödda, bebisar och gravida.

Gravidfotografering Stockholm Uppsala

Familjefotografering Stockholm