Gravidfotografering Stockholm – Nardos

Gravidfotografering Stockholm

Gravidfotografering Stockholm - Nardos 1Gravidfotografering Stockholm - Nardos 2Gravidfotografering Stockholm - Nardos 3Gravidfotografering Stockholm - Nardos 4Gravidfotografering Stockholm - Nardos 5Gravidfotografering Stockholm - Nardos 6Gravidfotografering Stockholm - Nardos 7Gravidfotografering Stockholm - Nardos 8Gravidfotografering Stockholm - Nardos 9Gravidfotografering Stockholm - Nardos 10Gravidfotografering Stockholm - Nardos 11Gravidfotografering Stockholm - Nardos 12Gravidfotografering Stockholm - Nardos 13Gravidfotografering Stockholm - Nardos 14Gravidfotografering StockholmGravidfotografering StockholmGravidfotografering StockholmGravidfotografering StockholmGravidfotografering StockholmGravidfotografering StockholmGravidfotografering Stockholm - Nardos 15Gravidfotografering Stockholm - Nardos 16Gravidfotografering Stockholm - Nardos 17

 

 

Gravidfotografering Stockholm Uppsala

Allt rullar på i ett långsammare tempo för tillfället och det har gjort att jag har arbetat med mina barn hemma om dagarna. Vissa dagar i alla fall då det fungerar med fotograferingar. Förra månaden fick jag boka en drös då vi själva var sjuka och jag tar aldrig det osäkra korten någonsin i alla fall. Jag arbetar med gravida, barn och nyfödda och oavsett är jag noga med hygien & städ. Men nu är kidsen hemma med mig 3 av 5 arbetsdagar så gott det går vilket har vart en omställning så klart. Jag försöker att se möjligheterna i stället för begränsningar. – Jag fick på första parkett se Aston lära sig cykla. Förstå hur han skulle få tramporna runt runt runt runt runt på hans lilla cykel och han tränade och tränade och vart förbannad men också så galet glad. Så ja, idag kunde jag ta mig en långsam promenad i skogen, lyssna på fåglarna, meditera och tänka på hur sjukt tacksam jag var att vara i skogen igen. Något jag också är galet tacksam för är även denna session ovan. Vårens första gravidfotografering.

 

Make things great again. Det är när företag går genom svåra tider som man kan blicka tillbaka på vart man trivdes som bäst och lägga in glöden igen. Gravida, familjer och nyfödda in my heart. 3 relativt olika sessioner men ändå så lika. Detaljer, vinklar och kärlek.