Gravidfotografering Stockholm – Kristin

Gravidfotografering Stockholm

Kristin och hennes familj mötte upp mig en dag i Juni för att föreviga mage och hennes växande familj!

Solen var varm och vi tog oss en sväng längs sjön här i Rimbo. En av mina favorit platser helt klart!

Vi möttes upp hemma hos mig innan och provade en del klänningar för att sedan bege oss ut mot solnedgången.

Nyfiken på er egen gravidfotografering?

En gravidfotografering med Mrs Frankie har sikte på två saker. Att skapa en upplevelse samt att fånga just den mäktiga känslan av att bära ett barn, för tro mig, jag vet. Alla dagar man bär sitt barn är inte en dans på rosor. Det kan vara rent av skittufft så just den här dagen som ni bokar mig så glömmer vi illamående, svullna fötter, andfåddhet, humör och tar stunden för vad den är. Vi jagar solnedgången eller regnet. Tittar upp och gör ett glädjevrål. Längre ner har ni galleri samt information om hur allt går till!

 

Här hittar ni mera information