GRAVIDFOTOGRAFERING STOCKHOLM UPPSALA

Gravidfoto

En gravidfotografering med Mrs Frankie levererar starka bilder som återskapar den kraft vi kvinnor har men även känslan i miljön runt om oss.
Många av mina kunder bokar mig just för att jag har denna kombination och utifrån det skapar er upplevelse tillsammans. Klänningar som dansar i vinden, barfota fötter som snurrar på fält och en skörhet på ett vackert sätt.

 

Längre ner finner ni lediga platser per månad, en del prisinfo, vad som ingår och massor av fina mamas to be!

GALLERI

BOKNINGSINFORMATION

Lediga Tider

 

April – Fullbokad (Bf Juni/Juli) – Kontakta för eventuella ombokningar

Maj – Fullbokad (Bf Juli/augusti) – Kontakta för eventuella ombokningar

Juni – Fullbokad (BF August/september)

Juli – Semester – Bokar endast nyfödd under Juli.

Augusti (Bf September/oktober) 2 platser

September (bf oktober/November) 3 platser

 

En gravidfotografering sker utomhus och därför tar jag endast 1-2 utomhus fotograferingar i veckan. Detta pga väderdagar ska räcka. 

Helger går inte att boka i förväg då jag redan arbetar Måndag-Fredag och behöver få vara ledig med min familj. Är det dock dåligt väder och veckan inte ser ut att ljusna upp bokar vi då i en helgdag om inte min familj har planer. Annars sker alla fotograferingar vardagar i eftermiddagsljus. 

 

Gravidfoto bokas vanligtvis då den gravida är runt vecka 20-25 
En gravidfotografering sker då den gravida är runt vecka 30-35 men bokas ibland ett bra tag innan beroende på säsong.

Gravidfotografering Stockholm Uppsala

Ibland behöver man investera i en ny soffa
och ibland Vill man investera i bilder för livet

HUR GÅR DET TILL?

Gavidfotografering Stockholm

Är det dags?

En gravidsession brukar ske mellan vecka 25-35 och därför är det bra kontakta mig innan så vi kan planera in vad som passar er bäst. Jag kommer mailar ut information med mitt arbetssätt och vad jag kan erbjuda i prints och framkallningar och sedan får ni i lugnan ro känna efter om jag är rätt fotograf för just er! Men bläddra längre ner vett jah! Där finns kontaktformulär samt lite annat roligt!

Låna klänning?

Hos mig kan ni låna flera olika klänningar i både ljusa och mörka toner. Känslan över klänningarna går åt det mera rustika, boho samt stilrenare hållet. Många av klänningarna är anpassningsbara och passar flera olika storlekar! De flesta av klänningarna finns med på bilderna på denna sida.

Nyföddfotografering Stockholm

Kombinera

Hos mig kan ni kombinera en eller flera sessioner för att skapa merkänsla. Gravidsession som följs av nyföddsession och sen förslagsvis en familjesession utomhus. Uppföljning på bästa sätt och erbjuder en rabatt vid fler bokningar!

Nyfikna på nyföddfotografering? Läsa mer om Nyföddfotografering här.

 

Intresserade av en familjefotografering utomhus? Läs mera här.

Produkter

Jag erbjuder enkelhet. Därför har jag valt att arbeta med Fotoböcker av bästa kvalit.. Fotoboken fylls med tjocka eleganta sidor med ett RAW fodral av Linne. Samtliga bilder får plats och namnet printas ovanpå boken med tillhörande låda.

 

Studio exempel finns och ni får känna och klämma här i studion.

Miljö

Mina sessioner sker på min hemmaplan för att kunna säkerställa ett vackert ljus efter tid på dygnet och säsong! Är det något som jag lagt ner massor av tid på är det just att lära mig ljus och hur det kan förtrolla. Jag har så mycket otroligt fina locations på lager och därför bollar vi några dagar innan vår session vart vi ska ta vägen och andra önskemål.

Familjefotografering Stockholm
Familjefoto

Hitta Hit

Jag bor i vackra Rimbo som ligger ca 40 minuter från Uppsala. 50 minuter från Stockholm och 25 minuter från Norrtälje. Både bil och bussfärd hit går som en dans! Hitta hit!

Följ med på sociala medier

Både på instagram och facebook kan ni följa mig i min vardag som fotograf. Jag delar flitigt med mig i processen bakom mitt hantverk. Behind the scene-bilder då studion stylas, bilderna redigeras noggrant och andra härliga moment som sätter guldkant på min vardag! Nyföddfotografering Stockholm Uppsala

Instagram – www.instagram.com/mrsfrankie.se

Facebook – https://www.facebook.com/frankiemrs/

Kontakta mig

[]
1 Step 1
Vi hittade dig här
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Gravidfotografering

Familjefotografering Stockholm

Gravidfotografering Stockholm Uppsala Västerås Norrtälje