Förberedelser nyföddfoto

Förberedelser nyföddfoto 1Förberedelser nyföddfoto 2Förberedelser nyföddfoto 3Förberedelser nyföddfoto 4Förberedelser nyföddfoto 5Förberedelser nyföddfoto 6

Förberedelser

Jah! Här ser ni lite mysiga bilder från studion innan dagens nyföddfotografering. Dagen innan stylar jag i ordning studion med de färgönskemål jag fått från föräldrarna och i mitt bildspråk.

Denna gång önskades det toner av vinrött, gult, beige, lila och rosa! Det vart 4 olika korgar/hinkar, beanbag för lite nakenfis bilder och sen familjebild tillsammans i lifestyle hörnan eller med vanlig enkel bakgrund!

Korrigeringar

Då familjen kommer så går jag igenom de olika scenerna och färgerna med familjen och här har man då chans att korrigera ifall man önskar.

Nyföddfotografering

När sessionen startar tar det ca 2-3 timmar tills vi i klara och ni får mysa in er i studions värme och se er lilla bli fotograferad för första gången på riktigt.

Det som egentligen tar tid i en fotografering är inte själva fotograferingen utan just biten med scene byten, matning, blöjbyten och att invänta sömn hos er lilla. En del bebisar är vakna till och från och även då knäpper vi fina bilder på grimaser utforskade blickar och låter er lilla bränna lite energi för de poser där bebisen behöver vara sovande.

Nyfikna på att boka en fotografering så kan ni läsa mera om nyföddfoto här Mera information

Arkiv
Kategorier
Ida Björkman

Ida Björkman

Nyföddfotografering, gravidfotografering, familjefotografering, bebisfotografering