FAMILJEFOTOGRAFERING STOCKHOLM UPPSALA

KÄRLEKSKAOS

– Jag vill ge er minnen på bild.

En familjefotografering hos Mrs Frankie skapar en rolig och mysig stund för er tillsammans. En stund då ni släpper vardagen, stoppar undan alla måsten längst bak i städskåpet och bara fokuserar på nuet. Njuter av nuet tillsammans.

Familjefoto brukar ta ca 1,5 timma av lek och gos. Då ni kommer till mig har ni redan innan förberett familjen genom min inför-pdf. Den ger er kontroll på vad ni har att förvänta er och vad jag förväntar mig av er. Tips om kläder, skor, miljö, hantering av barnen under fotograferingen och liknande.

Mer information om hur jag arbetar, prisinfo samt information om bokning kommer längre ner.

Investering

Ibland behöver man investera i en ny soffa efter diverse kladdolyckor och vardagsfasoner. Men ibland behöver man investera i bilder för livet också.
Skillnaden är att bilderna håller längre.

Familjefotografering

GALLERI

Bokningsinformation -Familjefoto

Vår & Höst är mina högsäsonger för familjefoto då solen går ner tidigare gör att små kidsen kan vara med och dansa innan nattning.
Vill ni åt en tid under högsäsong rekommenderar jag att vara ute i god tid.

 

Lär känna mig lite mer? Här har ni direkt länk till Kategorin Vardgsfasoner på bloggen. Där blandar jag in lite familjeliv och andra äventyr!

Nyfiken på  information Bebisfotografering i studion.

Mars – Fullbokad

April – Fullbokat

Maj – Fullbokat

Juni – Fullbokat

Juli – Fullbokat

Augusti – 2 tider

September – 4 tider

Oktober – 2  tider

November – 3 tider

December – 4 platser

Familjefotografering Stockholm

Hur går allt till

Vad ingår?

I er bokning ingår eventuella ombokningar vid förkylda små näsor och väderomslag. Vi har ingen tidspress under familjefotograferingen och vi möts hemma hos mig innan för att bolla igenom plats samt prova eventuella klänningar/kjol som finns att låna ut. Lättare hårband finns också. Inför vår familjefotografering kommer ni även få en Inför-pdf som kommer ge er en bra uppfattning om vad ni behöver att ta med er samt tänka på innan.

Efter fotograferingen så redigerar jag ert urval delvis som gör att ni lätt kan känna känslan och välja vilka bilder ni vill ha färdig redigerade. Ni får samtliga utvalda bilder i ett galleri där ni väljer era favoriter.

Bilderna som väljs redigeras sedan in mer i mitt bildspråk och levereras på ert usb.

Produkter

Jag erbjuder enkelhet. Därför har jag valt att arbeta med Fotoböcker av bästa kvalit.. Fotoboken fylls med tjocka eleganta sidor med ett RAW fodral av Linne. Samtliga bilder får plats och namnet printas ovanpå boken med tillhörande låda.

 

Studio exempel finns och ni får känna och klämma här i studion.

Miljö

Mina familjefotografering sker på min hemmaplan för att kunna säkerställa ett vackert ljus efter tid på dygnet och säsong! Är det något som jag lagt ner massor av tid på är det just att lära mig ljus och hur det kan förtrolla. Jag har så mycket otroligt fina locations på lager och därför bollar vi några dagar innan vår session vart vi ska ta vägen och andra önskemål.

What to wear

Den vanligaste frågan jag får inför en familjefotografering är framför allt “vad ska vi ha på oss” och därför har jag nu sett till att det finns möjlighet till utlåning av klänning i storlek 36-44. Många av klänningarna är multiklänningar och kan knytas på flera olika sätt. Exempelvis med eller utan ärm.

Vid boknings skickas ett inför-pdf ut med tips och stylingråd för hela familjen. Färgtänk, skoval, öppetsinne och bara en allmän på påminnelse om hur kul vi kommer ha!

Lägga undan alla måsten och se till att fylla väggarna med kärlek.

Följ med på sociala medier

Både på instagram och facebook kan ni följa mig i min vardag som fotograf. Jag delar flitigt med mig i processen bakom mitt hantverk. Behind the scene-bilder från foto, bilderna redigeras noggrant och andra härliga moment som sätter guldkant på min vardag! Familjefotografering Stockholm Uppsala

Instagram – www.instagram.com/mrsfrankie.se

Facebook – https://www.facebook.com/frankiemrs/

Prisinformation - Familjefoto

Bokning sker vanligtvis 3-12 månader fram i tiden då jag bokas upp snabbt. – För snabbare bokning, maila så ser vi över möjligheterna.

Avtal samt bokningsfaktura mailas i samband med bokning och säkrar ert datum  – Kontaktformulär samt prisinfo.

Fotograferingskostnad på 1500kr betalas i samband med bokningen och säkrar ert datum.

– Inga bilder ingår i fotograferingskostnaden

Kostnad för bildpaket samt eventuella produkter tillkommer vid urval.  – Maila för pdf med fullprislista

Leverans på vackert usb i trä med möjlig till exklusiva fotoböcker.

Avtal och bokningsfaktura skickas alltid ut innan datum reserveras.

 

April – Fullbokad

Maj – Fullbokad

Juni – Fullbokad

Juli – Fullbokad

Augusti – 2 tider

September – 4 tider

Oktober – 2 tider

Familjefoto

Kontakta mig här

[]
1 Step 1
Vi hittade dig här
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder
Familjefoto

Följ mig gärna på sociala medier!

Både på instagrm och facebook kan ni följa mig i min vardag som fotograf. Jag delar flitigt med mig i processen bakom mitt hantverk. Behind the scene-bilder då studion stylas, bilderna redigeras noggrant och andra härliga moment som sätter guldkant på min vardag!

 

Instagram – www.instagram.com/mrsfrankie.se

Facebook – www.facebook.com/frankiemrs

So, to make things clear för sökoptimeringens skull på denna sida så är jag en familjefotografnyföddfotografgravidfotograf och barnfotograf i RimboUppsalaStockholm och Norrtälje.

Natursköna Rimbo

Det är det som är det fina med Rimbo. Det är nära till allt! Från Stockholm tar det ca 45-60 minuter och från Norrtälje samt Uppsala så landar det på ca 30-45 minuter. Så med det sagt så tycker jag att ni planerar in ett besök ut hit till natursköna Rimbo och mig! Runt omkring så finns det mängder av vackra naturområden, lugna sjöar, mysiga klippor och öppna fält. Vill ni hellre hänga med mig i studion kan jag skryta om gott kaffe, mysiga kuddar och en rolig stund! Hoppas vi hörs snart!