Priser 2022-2023

Tavlor, fotoalbum, träblock

Familjefoto, ert kärlekskaos

Halloj!

Så himla härligt att ni är här! Mina familjefotograferingar är fulla med ert kärlekskaos. Kramar, pussar, kaos, uppror, upplopp, äventyr och grodhopp. Ibland dansar ni på ett fält och ibland kramas ni bland blomster. -Enkelt och lätt och jag dirigerar er genom hela sessionen så ni får genuina känslor på bild.

Vanliga frågor

Hos mig kan ni välja då ni bokar om ni vill vara utomhus eller inomhus i studion. Utomhus tiderna är oftast fullbokade långt innan och därför behöver ni ha större framförhållning där.

En familjefotografering tar mellan 1-2 timmar beroende på plats och barn. Jag arbetar med med en blandning av att designa era stunder och låta era barn gå loss och vara impulsiva i stunden. Då ni bokar kommer ni få en välarbetad Inför Guide med tips, instruktioner, adress och allt ni behöver tänka på. 

Studion ligger centralt i Rimbo och har ca 3 minuter till busstationen. 

Är vi utomhus kommer vi att fotografera här i naturen kring Rimbo som ligger ca 40 minuter från Stockholm/Uppsala. Detta då jag vill ha total kontroll på väder och ljuset beroende på dag och säsong. 

Klänning finns till mamman att låna och är det säsong/inomhus finns rekvisita kläder till barn att låna upp i storlek 86/90

Filt och någon korg/stol finns att tas med om utomhus

Här kan ni se mera om klänning att låna till mamman – klänningar

-Digital leverans och magiska produkter att hänga på era väggar och ställa på era hyllor.

Mer info finner ni längre ner ang klänningar att låna lättare pris information , produkterna och arbetssätt.

Inomhus tider behöver ni tänka i alla fall 1-3 månader innan ni vill ha tiden.

Utomhus under högsäsong April-Oktober behöver ni tänka 1-1,5 År innan. Dessa är de mest eftertraktade platserna hos mig och då jag endast erbjuder 2 platser i månaden pga väder och gravidfotot som också sker utomhus så bokas det FORT.

Familj Pris 1

Den känslan du får i kroppen när du luktar på dina barn - det är vad jag vill förmedla.

Hur går allt till?

Produkter

Så här är det, Jag gör tavlorna själv. Böcker samt block har jag helt amazing återförsäljare av. De bästa. 

 

Dessutom – Ni får rabatt på 10% på bild & produktpaketet om ni beställer dem tillsammans. Från 3 produkter får ni dessutom mer rabatt på de digitala filerna. Här kan ni läsa mera om dem www.mrsfrankie.se/kundernasval 

Familj Pris 2
Familjefotografering

När ska vi boka?

I studion behöver ni ha en framförhållning på ungefär 1-3 månader beroende på säsong. Utomhus behöver ni vara dryga 12 månader innan. 

Här kan ni läsa om olika säsonger – Läs mer

Familjefotografering Stockholm Mrs Frankie

Får jag låna klänning?

Hos mig kan ni låna flera olika klänningar i både ljusa och mörka toner. Känslan över klänningarna går åt det mera rustika, boho samt stilrenare hållet. Många av klänningarna är anpassningsbara och passar flera olika storlekar! De flesta av klänningarna finns med på bilderna på denna sida.

 

Här kan ni läsa lite om mina klänningar

Familj Pris 3

Produkter

Jag kan inte poängtera tydligare skillnaderna mellan att skicka efter bilder själv eller beställa genom mig. Tjockleken, färger och toner, mattheten, skyddet, och känslan i det bastanta träet i era händer. 

-Det är lixom en annan känsla.  Dessa är gjorda att inte blekna med tiden, de går inte sönder lika lätt och sätts samman i min ramverkstad. Hantverk.  När ni kommer till studion kommer vi ha en produkt visning och ni kommer få ha produkterna i era egna händer.

Familj Pris 4

Miljö

Mina sessioner sker på min hemmaplan för att säkert kunna ge er ett vackert ljus efter tid på dygnet och säsong! Är det något som jag lagt ner massor av tid på är det just att lära mig ljus och hur det kan förtrolla. Jag har så mycket otroligt fina locations på lager och därför bollar vi några dagar innan vår session vart vi ska ta vägen och andra önskemål. 


Nyföddfotografering med Nyföddfotograf Mrs Frankie

Vägen hit

Jag bor i vackra Rimbo som ligger ca 40 minuter från Uppsala. 50 minuter från Stockholm och 25 minuter från Norrtälje. Både bil och bussfärd hit går som en dans! 

Hitta hit!

Gravidfotografering Stockholm Uppsala med omnejd


En känslofylld Familjefotografering

Sociala Medier

Både på instagram och facebook kan ni följa mig i min vardag som fotograf. Jag delar flitigt med mig i processen bakom mitt hantverk. Behind the scene-bilder då studion stylas, bilderna redigeras noggrant och andra härliga moment som sätter guldkant på min vardag! Gravidfotografering Stockholm Uppsala

Instagram – www.instagram.com/mrsfrankie.se

Facebook – https://www.facebook.com/frankiemrs/ 

Lite Annorlunda

Fine Art – Fotograf. -Vad innebär det?

Ni har säkert lagt märke till att mina bilder har en annan lyster, ett djup, krämighet och massor av känslor. Det är det som gör det till Fine Art. 
Allt jag gör är noga genom tänkt och planerat utifrån mitt bildspråk och era önskemål. Bilderna redigeras noggrant och huden får en silkeslen touch som bidrar till helheten. 

Era bilder blir mer av ett konstverk än ett foto. Jag använder rekvisita, kameran, datorn och er för att göra mina tavlor istället för penslar. Mina penslar är digitala. Så därför fungerar det lite annorlunda hos mig. Hantverk som är gedigna och bilder på era väggar som gör att ert hem känns som hemma! – Värt investeringen.

 

Priser 2022-2023

Fotokostnad – 1500 kronor (rabatt om ni bokar flera sessioner)
Inga digitala bilder ingår i fotokostnaden.

Digitala bildpaket:

10 bilder – 5500 kronor

20 bilder – 7000 kronor

35 bilder – 9000 kronor

-Leverans med nedladdningslänk.-

Förslag på Produktpaket (Digitala bilder + fotoprodukter)

  • 10 bilder + inramad tavla 30*40 cm -7065 kronor
  • 10 bilder + inramad tavla 30*40 cm + träblock 30 cm – 8955 kronor
  • 20 bilder + fotobok 25*25 cm – 10 170 kronor
  • 20 bilder + fotobok 25*25 cm +inramad tavla 30*40 cm – 12 285 kronor
  • 35 bilder + fotobok 25*25 cm 11 970 kronor
  • 35 bilder + fotobok 25*25 cm + inramad tavla 30*40 cm – 14 085 kronor

 

Att tänka på:

  1. Inga digitala bilder ingår i fotokostnaden. Fotokostnaden betalas vid bokning genom en bokningsfakturan.
  2. Bildpaket och produkter väljer ni vid bildvisningen cirka 2 veckor efter fotograferingen och fakturan anländer efter bildvisningen.
  3. Vid bokning mailas en bokningsfaktura, avtal samt Inför Guide ut. Avtal godkänns innan bokning.
  4. Bokningsfakturan har kort förfallodatum och säkrar ert datum hos mig. När den är betald är platsen er. Bokningskostnaden slår ut Fotokostnaden kan man säga. Den betalas vid bokning och kvar att betala är bildpaketet/produkter då ni väljer ert bildpaket. 
Familj Pris 5