En mer naken fotografering

Gravidfotografering utanför stockholm och uppsala
Ida Björkman
Ida Björkman

Copyrights

En mer naken fotografering

En gravidfotografering som satte ribban för 2021 helt klart. Detta var den sista fotograferingen och första som jag gjorde efter jag släppte mitt nya koncept. – En mer sensuell gravidfotografering. Jag utnyttjar alla mina fantastiska scener både i studion och utomhus. Detta har jag inte kunnat göra förut och ser så sjukt fram emot 2021 nu! Det är redan fullbokat fram till Maj för gravida. Dvs Bf Juni/juli ungefär.

 

You might also enjoy

Arkiv
Kategorier

Blogginlägg

Gravidfoto

Sara – Gravidfoto

En virvlande lek I slutet av sommaren och man kunde känna de första kalla vindarna i mellan åt, det var då jag fick träffa Sara

Läs mer »
Bebisfoto Stockholm

Matteo på sin Bebisfotografering

Matteo – Bebisfotografering Stockholm En liten busfilur – Bebisfoto Lill filuren Matteo som var snabb med både grimaser och busiga leenden! Här stod syskonen för

Läs mer »