OM MIG

2-barns mamman som älskar trädgårdsarbete men har svårt att få tummen ur. Bruno och Aston heter mina goshuliganer och den ena är våghalsigare än den andre. Mannen med de långa ögonfransarna och leendet jag föll pladask för satte en ring på mitt finger och plötsligt stod vi med både hus, barn och 2 bilar.

Men annars då? Jag är väldigt – ärsh det löser sig samtidigt som jag mår bäst av att strukturera.
Jag älskar rödvin och en ostbricka, men faller fasligt lätt för rostmackor och oboy en vardag. Första koppen för dagen bör vara kaffe för trygghetens skull tillsammans med barnens barnprogram rullandes på tvn. Jag är en person full i fart och fläkt med upptåg om vartannat. Men jag är även hon som försöker att promenera i skogen dagligen, köra ett yogapass, andas, fulsjunga till musiken i bilen och dra ett djupt andetag av välbehag då solen träffar ansiktet.

Jag är en Ida Björkman och ingen kan vara som jag för du är alltid bäst på att vara just dig själv. Just detta med att vara sig själv ligger så fasligt nära mitt hjärta att det ibland gör mig tårögd. Alla de känslorna tar jag med mig i mitt fotograferande och hoppas att just Det når ut.

 

OM MIG 2 1

I september 2018 tog jag tag i företaget på riktigt och arbetar nu heltid som fotograf (efter år av slit vid sidan av). Jag fotograferar framförallt familjer, gravida och nyfödda och har en genomgående tråd av gapskratt, kramar, kärlek, och lugn just för att det är bitar jag även ser i mig själv.

 

Hmm ja, annars då? Nä det var nog bra så, så nu är det dags att läsa min bok, dricka mitt te och fråga vad som hände i filmen som jag inte alls kollar på.